tisdag 22 april 2014

Och nu är vi snart en vecka.

Det är lugnt i valplådan. Soya sköter sin uppgift med den äran än så länge. Hon ligger hos de små hela nätterna och vi sover gott.
 Idag fick vi fint lunchbesök av Ciscos matte Annie ( farmor) och hon fick se de små. Gissa om hon tyckte de var söta!Hennes fina kamera fick ta en hel del bilder av våra valpar. Men hon tog inte i valparna, det gör bara jag än så länge.
Tyvärr har Soya haft en hel del eftervärkar så vi var hos veterinären idag och kollade att allt är som det ska, och så verkade det. Hennes temp är normal och hon är hungrig precis jämt och vi går ganska långa promenader så jag kan nog vara lugn. Men det känns alltid bäst att kolla en gång för mycket än för lite.
Soyas nyaste är att hon helt plötsligt när valparna legat och diat ett tag, vältrar över i ryggläge. Detta gillar inte valparna alls och de håller i sig allt vad de förmår och hänger fast vid tuttisarna. Soya sover och snarkar och efter en stund ligger det valpar högt och lågt på Soya.
Jag börjar nu se ordentlig skillnad på de små liven, och det är flera som har små vita delar på tassarna och lite på bröstet. De ser fina och starka ut så nu hoppas vi det fortsätter så här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar