torsdag 1 maj 2014

Vad tiden går fort.

Ja nu är valparna redan 2 veckor och de håller på att öpnna sina ögon. De kan fortfarande inte fästa blicken och se klart än på 4-5 dagar, men sen så! Hörselgången öppnar sig också under kommande veckan .
Idag har min vän Margareta Gyllström, som äger Totti som finns i valparnas stamtavla på mödernet, varit här och njutit av de små. Soya känner Margareta och visste inte till sig hur mysigt de två skulle ha det. Att Margareta ville titta på de små och även hålla dem var helt Ok, men Soya tittade vad vi gjorde med dem.
Då fick jag också hjälp att hålla dem så jag kunde klippa deras klor, för det visade sig att de rivit sin mamma en hel del runt "tuttisarna"  när de ätit. Soya har ju inte visat något men det såg inte så kul ut.
Nu är valparna väldigt mycket mer uppmärksamma på när Soya kliver ned i valplådan. S måste ju städa när de små gör sina behov och då kommer de vinglande och pipande emot henne och vill ha mat. De är väldigr runda och goa så mat finns i mängd. mamma Soya är hungrig nästan hela tiden och får ganska så mycket mer mat än vanligt, men hon tycker själv att det är för små portioner.
Min egen favorit just nu.
Ibland tippar man runt när man sover! Gör inget!




Här ligger vi i en stor hög, mätta och nöjda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar